Digitaalisen markkinoinnin työvoimasi

Someagentti tarjoaa digitaalista työvoimaa tekoälyn avulla

Haluamme tuoda tekoälyn osaksi mahdollisimman monen yrityksen prosesseja auttaaksemme heitä pysymään kilpailukykyisinä tekoälyn aikakaudella. Uskomme, että tekoäly on aikakautemme suurin mahdollisuus, mutta sen omaksumatta jättäminen on meidän mielestä myös riski kilpailukyvylle.

Kokemus ja jatkuva kehittyminen takaavat tuloksia

Some-manageroinnista
AI-Markkinointitoimistoksi

Someagentti sai alkunsa keskittyen Hakukoneoptimointiin(SEO) ja sosiaalisten medioiden hallintaan. Alusta alkaen visiomme oli selkeä: auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä saavuttamaan markkinointitavoitteensa tehokkaasti.

Vuosien varrella toteutimme lukuisia menestyksekkäitä kampanjoita, jotka auttoivat asiakkaitamme saamaan merkittäviä sopimuksia ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Tämä menestys ei kuitenkaan ollut vailla haasteitaan. 

Yksi suurimmista oli skaalautuvuuden ongelmat. Kasvavat asiakasmäärät ja monimutkaistuvat projektit vaativat uudenlaista lähestymistapaa. Toistuvasti olimme myös vastakkain sen asian kanssa, että pienillä ja keskisuurilla yrityksillä ei ollut mahdollisuuksia markkinointibudjetteihin, mitä markkinointitoimiston palkkaamiseen vaaditaan. Olimme päättäneet tehdä tähän muutoksen ja ryhdyimme tutkimaan tekoälyteknologioiden tuomia mahdollisuuksia osana markkinointiprosesseja.

Heti vuoden 2024 alusta Tomi hyppäsi mukaan Someagentteihin. Tomi oli taustaltaan teknologiayrityksen operatiivinen johtaja ja hänellä oli syvä ymmärrys AI-teknologioiden hyödyntämisestä ja oli alusta alkaen innokas soveltamaan näitä työkaluja markkinointistrategioihimme.

Uuden AI-pohjaisen lähestymistapamme myötä Someagentti on muuttunut täysin. Olemme nyt AI-markkinointitoimisto, joka yhdistää syvällisen markkinointiosaamisen teknologiseen ja liiketoiminnalliseen näkemykseen. Tarjoamme asiakkaillemme edistyksellisiä työkaluja, jotka mahdollistavat heidän markkinointiponnistelujensa automatisoinnin ja tehostamisen. Tämä on mahdollistanut meidän missiomme toteuttamisen uudessa mittakaavassa. Pystymme nyt tarjoamaan pienille ja keskisuurille yrityksille pääsyn suuren budjetin markkinointisisältöön, jota he eivät aiemmin olleet kyenneet hyödyntämään.

Tulevaisuudessa Someagentti aikoo jatkaa innovaatioiden eturintamassa, auttaen asiakkaitaan saavuttamaan entistä parempia tuloksia AI:n voiman avulla. Meidän matkamme on ollut jännittävä muutosprosessi, ja olemme innoissamme siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Meidän tiimi

Someagentit

Tiimimme yhdistää vuosien menestyksekkään kokemuksen markkinoinnista, nopeasti kehittyvän tekoälyteknologian hyödyntämiseen. Asiantuntijuuden yhdistäminen AI-ratkaisuihin mahdollistaa asiakkaillemme ennennäkemätöntä tehokkuutta markkinoinnin automatisoinnissa ja optimoinnissa.

Mika Nurmi

Markkinoinnin asiantuntija, Yrittäjä

Monivuotinen ura markkinoinnin parissa, verkkokauppayrittäjänä, markkinointijohtajana ja digimarkkinoinnin yrittäjän. Someagentin alkuperäinen perustaja.

Tomi Laitila

AI-teknologioiden asiantuntija, Yrittäjä

Monivuotinen ura markkinoinnin parissa, verkkokauppayrittäjänä, markkinointijohtajana ja digimarkkinoinnin yrittäjän. Someagentin alkuperäinen perustaja.

Tapaa Asiakkaamme

Tyytyväisiä Asiakkaitamme

Tervetuloa Someagentin referensseihin. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä asiakkaidemme menestystä.

Haluatko tehostaa
liiketoimintaasi?

Ota yhteyttä

Scroll to Top