Hyödynnä LinkedInin voima yrityksen markkinoinnissa

LinkedIn on yksi suosituimmista ja käytetyimmistä ammatillisista verkostoitumis alustoista nykyään. LinkedInissä on maailmanlaajuisesti yli 750 miljoonaa käyttäjää, ja se tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden pitää yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin ja asiakkaisiin ammatillisessa ympäristössä. Tässä artikkelissa tarkastelemme, miten yritykset voivat hyödyntää LinkedInin voiman yrityksen markkinoinnissa:

 

Luo LinkedIn-yrityssivu

Ensimmäinen askel LinkedInin käyttämisessä yritysten markkinointiin on LinkedIn-yrityssivun luominen. Yrityssivu LinkedInissä on samanlainen kuin Facebook-sivu, jossa voit jakaa yrityspäivityksiä, olla yhteydessä yleisöösi ja rakentaa brändiäsi.

Jotta voit luoda LinkedIn-yrityssivun, sinulla on ensin oltava henkilökohtainen LinkedIn-tili. Kun olet luonut tilisi, napsauta “Work” -pudotusvalikkoa ja valitse “Create a Company Page”. Sieltä sinua pyydetään lisäämään yritystäsi koskevat perustiedot, kuten yrityksen nimi, logo ja kuvaus.

Varmista, että täytät kaikki yrityssivun kentät, mukaan lukien yrityksesi verkkosivusto, sijainti ja yhteystiedot. Käytä selkeää ja ytimekästä kuvausta kuvaamaan, mitä yrityksesi tekee ja mikä erottaa sen muista alalla toimivista yrityksistä.

 

Jaa arvokasta sisältöä

Kun olet luonut yrityssivusi, seuraava askel on jakaa arvokasta sisältöä yleisölle. LinkedIn on loistava alusta alan uutisten, yrityspäivitysten ja ajatusjohtajuuteen tähtäävän sisällön jakamiseen.

Jaa artikkeleita, blogikirjoituksia ja videoita, jotka liittyvät toimialaan tai jotka esittelevät yrityksesi asiantuntemusta. Jaa sisältöä, joka on yleisöäsi kiinnostavaa ja arvokasta, sen sijaan että mainostaisit vain tuotteitasi tai palveluitasi.

Voit myös käyttää LinkedIniä mainostaaksesi blogikirjoituksia tai muuta sisältöä, jonka olet luonut yrityksesi verkkosivustolle. Jakamalla sisältöä LinkedInissä voit lisätä liikennettä verkkosivustollesi ja lisätä brändin tunnettuutta.

 

Rakenna verkostoasi

LinkedInissä on kyse verkostoitumisesta, joten on tärkeää rakentaa verkostoasi alustalla. Ole yhteydessä toimialasi ihmisiin, potentiaalisiin asiakkaisiin ja muihin ammattilaisiin, jotka voivat auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi.

Aloita verkostosi rakentaminen etsimällä oman alasi tai siihen liittyvien alojen ihmisiä. Voit etsiä ihmisiä myös sijainnin tai työnimikkeen perusteella. Kun löydät henkilön, johon haluat olla yhteydessä, lähetä hänelle henkilökohtainen viesti, jossa esittelet itsesi ja kerrot, miksi haluat olla yhteydessä.

Voit myös liittyä toimialaan tai kiinnostuksen kohteisiisi liittyviin LinkedIn-ryhmiin. Liittymällä ryhmiin voit olla yhteydessä muihin ammattilaisiin, jakaa asiantuntemustasi ja oppia muilta alan ammattilaisilta.

 

Ota yhteyttä yleisöösi

Yleisösi kanssa sitoutuminen LinkedInissä on avainasemassa suhteiden luomisessa ja liiketoimintasi kasvattamisessa. Vastaa kommentteihin yrityssivullasi, osallistu keskusteluihin LinkedIn-ryhmissä ja tavoita verkostossasi olevia ihmisiä aloittaaksesi keskusteluja.

Kun olet yhteydessä yleisöösi, ole aito ja ammattimainen. Vältä käyttämästä LinkedIniä alustana, jolla voit mainostaa tuotteitasi tai palveluitasi suoraan. Keskity sen sijaan suhteiden rakentamiseen ja arvon tuottamiseen yleisöllesi.

 

Käytä LinkedIn-mainoksia

LinkedIn-mainokset ovat tehokas väline kohdeyleisösi tavoittamiseen alustalla. LinkedIn Adsin avulla voit luoda sponsoroitua sisältöä, näyttömainoksia ja viestimainoksia tavoittaaksesi potentiaalisia asiakkaita ja asiakkaita.

Voit aloittaa LinkedIn Adsin käytön luomalla kampanjan ja asettamalla kohdentamis parametrit. Voit kohdentaa ihmisiä heidän ammattinimikkeen, sijaintinsa, toimialansa ja muiden tekijöiden perusteella. Voit myös asettaa kampanjallesi budjetin ja seurata tuloksia nähdäksesi, miten mainoksesi toimivat.

 

Mittaa tuloksiasi

Lopuksi on tärkeää mitata tuloksia, kun käytät LinkedIniä yrityksen markkinointiin. Käytä LinkedIn Analyticsia seurataksesi yrityssivusi, sisältösi ja mainoksesi suorituskykyä.

LinkedIn Analytics tarjoaa tietoa yleisöstä, mukaan lukien demografiset tiedot, ammattinimikkeet ja sijainnit. Voit myös nähdä, kuinka monet ihmiset katsovat sisältösi, sitoutuvat yrityssivullesi ja klikkaavat mainoksiasi.

 

Someagentti voi auttaa yritystäsi näissäkin asioissa. Ota yhteyttä ja laitetaan yrityksenne LinkedIn näkyvyys kuntoon.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top